Antrenori

nicky

Nicky este o antrenoare devotată, muncitoare, serioasă dar și extrem de veselă și zâmbitoare în același timp! Nicky radiază energie pozitivă în jur!!! Ea poate garanta rezultate odată ce îi urmezi îndrumarea, iar personalitatea ei vibrantă, precum și atitudinea ei pozitivă și energică te vor menține motivat!

Nicky Matei

Antrenor Personal

Înțelegând principiile biomecanicii și ale antrenamentelor concurând mulți ani în Gimnastică, și acum în Fitness, Nicky este încrezătoare că poate implementa, împreuna cu tine, o îmbunătățire a stilului tău de viață actual!

După ce a încheiat capitolul Gimnastică de Performanță, și-a continuat pasiunea pentru fitness, la primul concurs devenind chiar vicecampioană națională. Nicky a absolvit Universitatea Canterbury Christ Church – din Marea Britanie, profilul Sport and Exercise Science, ceea ce a generat în cariera ei actuală de Antrenor Personal.

Revenită după 7 ani pe meleagurile românești, cu experiența și învățăturile deprinse lucrând cu oameni de naționalități diferite, caractere unice și nevoi diverse, și totodată cu un mindset care se încadrează perfect în conceptul promovat de Human, Nicky te poate ajuta să îți atingi obiectivele in fitness, cu o stare de sănătate îmbunătățită clar garantată!

Te provocăm să te lași chiar de azi îndrumat de cunoștințele ei!

Experiența:

 • Gimnastă de Performanță, Clubul Sportiv Școlar Petroșani, România
 • Antrenor Gimnastică Aerobică, Clubul Sportiv Școlar Petroșani, România
 • Antrenor VIA College Horsens, Denmark
 • Antrenor Canterbury Christ Church University Sport Centre, United Kingdom
 • Antrenor Personal Gymbox, London, United Kingdom
 • Antrenor Personal World Class, București, România

Specializări:

 • Gimnastică Aerobică,
 • Analiză și Corectare Posturală,
 • Antrenament Funcțional,
 • Reducere Țesut adipos, Hipertrofie Musculară, TRX, HIIT, Tonifiere,
 • Creșterea Flexibilității și Mobilității
cristi

Cristi Strava garantează rezultate deosebite celor care îi urmează programele.
Motto-ul lui este : The Secret of Getting Ahead is Getting Started – Secretul Progresului constă în a începe. Începe și Tu !!

Cristi Strava

Preparator Fizic

Cristi Strava este un antrenor complet cu o experiența de 16 ani ca antrenor din care 14 ani în jurul lumii și 26 de ani în sali de sport în general. Lucrează ca preparator fizic cu sportivi de talie mondială cum ar fi Pascu Ion sau Dinu Bucaleț și mulți alții. Cu mulți ani în urmă a părăsit România pentru a studia și lucra în jurul lumii, revenind definitiv acasă după 14 ani, în 2017. În tot acest timp a activat ca Director Sportiv-Speaker și Antrenor pe vapoare de croazieră, în Australia, Noua Zeelandă, Fiji, America, America de Sud, Tahiti, Bora Bora, Hawaii, Caraibe, Bahamas și multe alte locuri. Dupa ce s-a retras a activat ca antrenor în Madrid pentru puțin timp și apoi Antrenor și Formator Antrenori în Londra în stadionul echipei de fotbal Arsenal Londra, unde înca are o mica colaborare. În prezent este Formator Antrenori în Romania, Speaker, Preparator Fizic, Antrenor și Coordonator Programe al echipei HUMAN.

Printre specializările și certificările lui Cristi Strava putem enumera: Preparator Fizic, Antrenor Personal, Tehnician Nutritie Sportivă, Kickboxing, FitnessBoxing, Antrenament Funcțional Avansat, Analiză și Corectare Posturală, Corectare Deficiențe -Cifoză, Lordoză etc Tonifiere, Deficiență si Imbalanță Musculară, Instructor Fitness și Aerobic, Instructor Yoga, Instructor Pilates, Instructor Spinning, Instructor TRX, Hipertrofie Musculară.

andrei simion

Andrei Simion- Este un chiropractor cu o experiență vastă în domeniu, terapia lui se bazează de asemenea pe dry needling el având de-a lungul timpului rezultate incredibile cu nenumarați pacienți. Andrei este un terapeut direct și la obiect, descoperind întotdeauna problemele pacienților lui. El s-a alăturat echipei HUMAN pentru a participa la realizarea programelor celor care ne calcă pragul.

Andrei Simion

Terapeut
 • Chiropractor – Certified by Ackermann College, Stockholm, Sweden
 • Owner and Founder at Vertical Clinic
 •  Worked at Romanian Rugby Team
 • Worked at Montreal Canadians Hockey Team
 • Former Fitness Director at Human Kinetics Montreal
 • Studied Soft chiropractic – Dr. Ackermann Method within Ackermann College
 • Studied Dry Needling within Club Physio UK Studied Human Kinetics at Commission des Praticiens en Médecine Douce du Québec (CPMDQ) Kinetoterapie și motricitate specială
poza profil Daniel Gheorghita Kinetoterapeut

Daniel Gheorghita

Kinetoterapeut
Daniel este un terapeut cu o experienta vasta in domeniu, el fiind absolvent al masterului de Recuperare-Reeducare Motrica si Somato-Functionala | Neurological Rehabilitation in cadrul U.N.E.F.S. Bucuresti. Pasiunea lui fiind uriasa pentru acest domeniu el cauta sa se dezvolte incontinu.
Daniel lucreaza cu sportivi renumiti cum ar fi Ionut Atodiresei care este un mare luptator de Kickboxing, Cristina Stanciu – MMA, Radu Milea – Ultramaraton, Liviu Dan – Maraton, cu prima echipa de ciclism feminin Daimon Women Cycling Team, Fotbal American – Bucharest Titans, Ciclism – Riders Club si altii dar de asemenea a lucrat si cu Asociatia Down Bucuresti – Pacienti cu sindrom Down.
Daniel este la fel ca toata echipa HUMAN, el se dezvolta incontinu dar si preda diferite cursuri in domeniu, este chiar fondatorul celui mai important eveniment in domeniul Fizioterapiei si anume Festivalul International de Fizioterapie si Pregatire Fizica.