Consultație

CUM PUTEțI îNCEPE UN PROGRAM DE ANTRENAMENT 100% PERSONALIZAT îN CEA MAI EFICIENTă SAlă PERSONALIZATă?

Nu aveți ce pierde!
Suntem atât de siguri de rezultatele voastre și de serviciile noastre încât ne asumăm toate riscurile și garantăm prin contract returnarea plații în caz de orice nemulțumire.

Programeaza consultația acum – 0733 824 273

Primul pas este consultația, care constă în:

  • Test de măsurare a procentului și cantitatea de grăsime, grăsime viscerală, cantitate și procent de musculatură, nivelul și retenția de apă, metabolismul, dezechilibru muscular – acest test va fi efectuat cu un aparat tip adipometru BX Deluxe cu ultrasunete, fiind sigurul aparat care ne arată exact densitatea fibrei musculare
  • Evaluare posturală
  • Dezechilibre de postură
  • Teste mișcare funcțională
  • Teste fitness
  • Exemplificarea și testarea metodelor de antrenamente alese în funcție de nevoi dar și de preferințe (metodele preferate se vor discuta și adapta daca este cazul)
  • Analiză stil de viață
  • Analiză nutriție

PASUL 2 ESTE CONSTRUIREA ANTRENAMENTULUI PERFECT, DE CăTRE ECHIPA HUMAN, îN FUNCțIE DE REZULTATELE CONSULTAțIEI. PROGRAMUL VA FI CONSTRUIT DE CăTRE TOAtă  ECHIPA, FORMATă DIN ANTRENORI, PREPARatoRI FIZICI, KINETOTERAPEUțI șI CHIROPRACTICIENI.

PASUL 3 ESTE îNCEPEREA PROPRIU ZISă A ANTRENAMENTULUI PERFECT

Fiecare OM va primi un abonament Personalizat în funcție de necesitățile pe care le are. Prețurile vor fi în funcție de numărul și tipul de ședințe. Ne dorim ca fiecare OM să plătească atât cât folosește și cât are nevoie și de aceea nu folosim doar abonamente lunare pe care mulți oameni le plătesc dar puțini le folosesc. Noi ne vom asigura ca veți folosi fiecare ședință.

După cum bine știm nimeni nu este la fel, și de aceea începem prin a cunoaște cât mai multe detalii despre fiecare OM în parte. Dacă noi nu știm cu cine lucrăm, atunci cum am putea crea cel mai bun program pentru dumneavoastră?

Consultația poate dura între 45 și 90 de minute, deoarece ne vom da toată silința să aflăm dar și să descoperim cât mai multe detalii despre sănătatea dumneavoastră și nu ne dorim să facem aceste teste în grabă.

Sunați acum la 0733 824 273 pentru a vă programa consultația dumneavoastră în valoare de 40 de euro, plată ce va fi încorporată în orice abonament achiziționat, deci veți beneficia de consultație gratuită!