Viziune

VIZIUNEA NOASTRĂ ESTE CA OAMENII SĂ SE ÎNGRIJEASCĂ MAI MULT DECÂT ÎȘI ÎNGRIJESC MAȘINILE SAU LUCRURILE DIN JURUL LOR.

Corpul este templul în care trăim toată viața, dar oamenii au pretenția ca el să funcționeze perfect mâcar 70-80 de ani, fără a face nimic pentru a îl întreține. Sportul organizat și efectuat corect înseamnă întreținerea sănătății fizice și psihice, înseamnă o mai bună funcționare a noastră în viața de zi cu zi.

Haideți să ne îngrijim mai mult, și vă garantăm o viață mult mai calitativă și echilibrată.

Conceptul HUMAN s-a născut din pasiunea și dorința unor antrenori și terapeuți de a ajuta cât mai mulți oameni. Am creat acest concept unic după mulți ani de experiențe cu oameni din toate părțile lumii, după ce am văzut exact că de fapt cea mai mare problemă a oamenilor este stresul și calitatea slabă a vieții.

Deoarece suntem în săli de o viață (sau mai multe vieți dacă adunăm anii de experiență ai membrilor echipei HUMAN), am văzut și lucrat în tot felul de săli în jurul lumii găsind aceeași problemă și același cerc vicios:

Pacientul merge cu o problemă la doctor, doctorul îl trimite la kinetoterapeut fără a comunica  cu acesta, kinetoterapeutul lucrează articular, duce pacientul până la un anumit nivel, dar nu lucrează și din punct de vedere muscular și îl trimite la sală. Ajuns în sală pacientul nu are idee ce să facă și lucrează de cele mai multe ori eronat, ajungând în scurt timp înapoi cu problema agravată și nu vindecată. În cazul în care pacientul ajunge la un antrenor, acesta nu comunică cu kinetoterapeutul sau cu doctorul, și în marea majoritate a cazurilor, antrenorul va lucra din punct de vedere muscular, neținând cont de planuri și axe ale mișcării și implicit de problema pacientului, aceasta agravându-se, iar în cele din urmă pacientul va ajunge înapoi la doctor.

Echipa HUMAN se bazează pe comunicare și lucrează tot timpul împreună, și la fel va comunica și cu doctorii sau terapeuții cu care pacientul a lucrat până în momentul în care ne va trece pragul.

Ne dorim să ne ocupăm mai mult de profilaxie decât de recuperare. Când veți alege să lucrați cu echipa HUMAN, veți simți diferența majoră din toate punctele de vedere între a preveni și a vindeca.

Datorită consultației vom avea toate răspunsurile necesare pentru a începe un program de antrenament perfect și 100% personalizat exact după necesitățile fiecărui HUMAN care ne trece pragul.

Datoria noastră este să aducem Calitate în Viața Oamenilor și Asta Garantăm celor ce se alatură echipei HUMAN.

 NU EZITA SĂ NE CONTACTEZI CHIAR ACUM PENTRU O CONSULTAȚIE